DE VOORSTELLING        WAAR & WANNEER        FOTO & VIDEO RESERVEER KAARTEN

BEKIJK MEER VIDEO'S

Na het succes van Watskeburt?! - de musical volgt er nu een opvolger van dezelfde makers: Marvellous, de eerste superhelden saga musical happening ter wereld! Marvellous wordt een muzikale ode aan het superheldengenre. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms met al die types met een cape*.

Het zijn van een superheld in deze tijd is geen pretje. Je speelt jezelf niet meer zo gemakkelijk in de kijker als vroeger. Destijds haalde je de krant met iets overzichtelijks als het verijdelen van een bankroof, maar kranten leest niemand meer. Na een heldendaad zak je dan ook snel naar onscrollbare dieptes in ieders tijdlijn. Onze superhelden hebben hun capes aan de wilgen gehangen en werken momenteel op een slaapverwekkend kantoor. De frustraties over dit saaie grijze leven lopen op en onder leiding van een van de vrouwelijke helden slaan ze de handen in een en creëren een Supervillain die alleen zij kunnen verslaan. Denken ze…

Alles uit de superheldenfilms brengt Bos Theaterproducties naar het theater: vliegen, vlammen, ijs en explosies. Dat kan natuurlijk niet, maar we doen het toch!

* de schrijvers en regisseur van Marvellous zijn zich ervan bewust dat er ook veel superhelden zonder cape zijn. In de musical zal een representatief percentage personages zonder cape vertegenwoordigd zijn.

CREDITS
Producent: Bos Theaterproducties
Naar idee van: Peter van de Witte
Regie: Peter van de Witte
Met: Daniel Cornelissen, Rogier in ’t Hout, Tarikh Janssen, Anna Keuning, Keja Klaasje Kwestro, Denzel Goudmijn en Maurice Vonk
Tekst: Lucas de Waard en Daan Windhorst
Liedteksten en muziek: Peter van de Witte
Arrangementen, soundscapes en underscores: Bart Rijnink
Decorontwerp: Ascon de Nijs
Lichtontwerp: Uri Rapaport & Bart van den Heuvel
Kostuumontwerp: Esmée Thomassen
Choreografie: Daan Wijnands
Regieassistent: Keri Folkerts

Idee & design affiche: Jona Rotting
Fotografie: Léon Hendrickx
Marvellous is een productie van: Met dank aan:
© 2018 - 2019. Bos Theaterproducties.